top of page

Brasche – ett tyskt fastighetsbolag förenklar underhållet

 

Personliga relationer och effektiv hjälp är nyckeln till att hålla kunderna nöjda i alla branscher.

 

När det gäller hantering av fastigheter, som till exempel att rapportera skador, är en snabb och korrekt kommunikation nyckeln till att hantera problem och fatta rätt beslut.

 

Med affärslogiken i backend och en mobilapp som frontend blev det det möjligt att utveckla en stabil grund för kundrelationen.

Vi ser det som vår uppgift att på ett kompetent och heltäckande sätt ta över alla delar av förvaltningen, uthyrningen och försäljningen av fastigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid att säkerställa bästa möjliga positionering på marknaden och långsiktig värdeökning genom konsekvent förvaltning och skötsel av fastigheterna. Personlig kontakt samt snabb hantering av dina bekymmer har alltid varit särskilt viktigt för oss.

”Jag blev förvånad över hur snabbt de kunde skapa nya tillämpningar. Vi hade en färdig backend med all nödvändig affärslogik innan vi ens hann komma överens om användargränssnittet för mobilapplikationen.”

– Chef, Brasche fastigheter

Problemet

Fastighetsförvaltare behövde ett sätt att effektivt samla in information från hundratals fastigheter, inklusive skaderapporter och observationer från deras dagliga rundor och att upprätthålla kontakten med kunderna.

 

Lösningen

En ny mobilapplikation utvecklades för att via snabb tillgång till backend ge företagets personal information effektivt och i rätt tid.

 

Fastighetsförvaltare och underhållspersonal får foton på de olika ärendena i fastigheterna. Via en API-anslutning läggs alla bilder och all information i mobilapplikationen för att sedan skicka rätt information via appen till fastighetsskötare. En vinst är till exempel att de från början kan ta med rätt verktyg och material för uppdraget.

 

Även att skriva rapporter har blivit mycket enklare.

 

 

Utveckling med Jetveo: 16 timmar
bottom of page