top of page

        Referenser

Utveckling av avancerat program för beslutsstöd

"Vi samarbetar med Cerulean sedan ett år för att utveckla en molnbaserad programvara för ledning, styrning och beslutsstöd för multinationella företag. Vi får kvalificerad programmering och ibland förslag på lösningar när vi kört fast själva (vi sköter front-end programmering här i Italien).

Det är absolut en bra idé att samarbeta med dem när man har en tydlig kravspec och målbild."

 

Andrew Lenti, VD Toppti.com

Italien

 

Programmering av utbildningsplattform

"Cerulean har sedan 2010 hjälpt oss utveckla en molnbaserad programvara för att hantera vår kursverksamhet. Programvaran är mycket robust med flera användarroller, kontrollfunktioner och integration. Vårt mål var ett skalbart projekt, tillgängligt för olika plattformar. Kommunikationen har varit löpande (engelska), vi fick bra tips om arkitekturen och vi kunde rulla ut projektet i 38 delstater i rätt tid och inom budget.

Jag har provat många leverantörer, inget matchar dessa utvecklares effektivitet. Vårt samarbete har hjälpt oss att agera snabbt och flexibelt med månatliga uppdateringar baserat på våra kunders feedback. Ytterst handlar den här typen av samarbete om förtroende och det här teamet har hjälpt oss att nå våra mål. Deras värderingar, kompetenta ledning och höga arbetsmoral gör att det fysiska avståndet i det långa loppet inte spelar någon roll."

 

Frankie Coletto, VD Passthenotes.com

Miami, USA

"Jag kan rekommendera detta företag till alla som behöver utveckla eller modifiera programvaror."

European Hair Research Society,

Bryssel, Belgien

"Det här är ett av de mest professionella företag vi jobbat med, både i USA och Indien. Deras mjukvaruutveckling och kundrelationer håller högsta klass. Vi tvekar inte att rekom-mendera dem och kommer att anlita dem i framtiden.”

 

Henry Danish, VD

EzYield, Inc, Florida

"Leveransen var så bra att jag nu ser dom som “mitt utvecklar-team”. Applikationen dom byggde mötte våra krav, hade alla funktioner, levererades i tid och inom budget. Hela processen var mycket smidig."

 

Scot Begovich, VD

Case Homes, Illinois

"Vi har fått hjälp att bygga en affärskritisk applikation för webben på worldincentives.com. Deras utvecklarkapacitet är unik och både service och leveranstider bättre än något annat vi sett. Tillsammans med mycket förmånliga priser är det ett val du inte kommer att ångra." 

 

Wayne B. Hodges, Marknadschef,

World Incentives, Boston, Massachusetts

Initialt har vi internationella referenser eftersom lanseringen i Sverige sker hösten 2017. Fler referenser inom andra sektorer kan förmedlas på förfrågan.

bottom of page